| ŚNIADANIE – JADŁOSPIS OD 31.03.2025 r. do 04.04.2025r. | |
| PONIEDZIAŁEK 31.03.2025 | |
| Pieczywo pszenne z masłem, | Alergeny –1,3,7, |
| Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, sałata, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlina | Alergeny –7, |
| Tosty | Alergeny –1,3,7, |
| Płatki z mlekiem | Alergeny –7, |
| Sandwich z żółtym serem | Alergeny –1,3,7, |
| Jajecznica na masełku | Alergeny –,3,7, |
| Napój : herbata mleko lub kakao do wyboru | Alergeny –7, |
| Woda n/g | |
| WTOREK 01.04.2025 | |
| Pieczywo pszenne z masłem, | Alergeny –1,3,7, |
| Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, sałata, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlina | Alergeny –7, |
| Tosty | Alergeny –1,3,7, |
| Płatki z mlekiem | Alergeny –7, |
| Sandwich z żółtym serem | Alergeny –1,3,7, |
| Placki na jogurcie greckim | Alergeny –1,3,7, |
| Napój : herbata lub kakao do wyboru | Alergeny –7, |
| Woda n/g | |
| ŚRODA 02.04.2025 | |
| Pieczywo pszenne z masłem, | Alergeny –1,3,7, |
| Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, sałata, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlina | Alergeny –7, |
| Parówki drobiowe | Alergeny –,7, |
| Tosty | Alergeny –1,3,7, |
| Sandwich z żółtym serem | Alergeny –1,3,7, |
| Napój : herbata lub kakao do wyboru | Alergeny –7, |
| Woda n/g | |
| CZWARTEK 03.04.2025 | |
| Pieczywo pszenne z masłem, | Alergeny –1,3,7, |
| Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, sałata, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlina | Alergeny –7, |
| Gofry posypane cukrem pudrem | Alergeny –1,3,7, |
| Tosty | Alergeny –1,3,7, |
| Sandwich z żółtym serem | Alergeny –1,3,7, |
| Napój : herbata lub kakao do wyboru | Alergeny –7, |
| Woda n/g | |
| PIĄTEK 04.04.2025 | |
| Pieczywo pszenne z masłem, | Alergeny –1,3,7, |
| Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, sałata, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlina | Alergeny –7, |
| Tosty | Alergeny –1,3,7, |
| Sandwich z żółtym serem | Alergeny –1,3,7, |
| Kasza manna gotowana na mleku polana sokiem malinowym | Alergeny –1,3,7, |
| Napój : herbata lub kakao do wyboru | Alergeny –7, |
| Woda n/g | |
Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej .
NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki 3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne ( arachidowe ) 6. Soja i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki
