ŚNIADANIE – JADŁOSPIS  OD 06.10.2025r. do 10.10.2025r.
PONIEDZIAŁEK 06.10.2025
Pieczywo pszenne z masłem,Alergeny – 1,3,7,
Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, pomidor, ogórek, ser żółty, wędlinaAlergeny – 7,
JajecznicaAlergeny – 3, 7,
Napój: herbata lub kakao do wyboruAlergeny – 7,
Woda n/g 
WTOREK 07.10.2025
Pieczywo pszenne z masłem,Alergeny – 1,3,7,
Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, pomidor, ogórek, ser żółty, wędlinaAlergeny – 7,
Placki na jogurcieAlergeny – 1,7,
Napój: herbata lub kakao do wyboruAlergeny – 7,
Woda n/g 
ŚRODA 08.10.2025
Pieczywo pszenne z masłem,Alergeny – 1,3,7,
Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlinaAlergeny – 7,
Owsianka na mlekuAlergeny – 1,7,
Napój: herbata lub kakao do wyboruAlergeny – 7,
Woda n/g 
CZWARTEK 09.09.2025
Pieczywo pszenne z masłem,Alergeny – 1,3,7,
Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, pomidor, ogórek, ser żółty , wędlinaAlergeny – 7,
Parówki 
Napój: herbata lub kakao do wyboruAlergeny – 7,
Woda n/g 
PIĄTEK 10.09.2025
Pieczywo pszenne z masłem,Alergeny – 1,3,7,
Dodatki do pieczywa: dżem truskawkowy lub brzoskwiniowy, pomidor, ogórek, ser żółty, wędlinaAlergeny – 7,
Kasza manna z sokiemAlergeny – 7,
Napój: herbata lub kakao do wyboruAlergeny – 7,
Woda n/g 

Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej.

NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki
3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne ( arachidowe ) 6. Soja
i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki