| JADŁOSPIS OD 16.06.2025 DO 20.06.2025 | ||
| PONIEDZIAŁEK 16.06.2025 | ||
| Zupa krem marchewkowy z natką pietruszki | Alergeny –7,,9, | 250 g | 
| Jajko sadzone smażone na masełku | Alergeny –3,7, | 70 g | 
| Ziemniaki młode z koperkiem | 150g | |
| Surówka mizeria | Alergeny –7 | 80 | 
| Kompot wiśniowy | 150 g | |
| WTOREK 17.06.2025 | ||
| Zupa ogórkowa z koperkiem | Alergeny 9, | 250 g | 
| Pieczeń z szynki w sosie własnym | Alergeny – 1,3,7 | 150 g | 
| Kasza jęczmienna | 100 g | |
| Surówka z młodej kapusty z marchewką i jabłkiem | 80g | |
| Woda n/g | 100 ml | |
| ŚRODA 18.05.2025 | ||
| Zupa pomidorowa z ryżem | Alergeny 7,9, | 150g | 
| Bioderka z kurczaka | Alergeny 1, | 200g | 
| Ziemniaki młode z koperkiem | 150g | |
| Surówka brokuł i kalafior polany sosem czosnkowo- jogurtowym | Alergeny 3,7, | 100g | 
| Kompot jabłkowy | 150g | |
| PIĄTEK 20.05.2025 | ||
| Zupa wiosenna z natką pietruszki | Alergeny – ,3,9, | 250g | 
| Naleśniki z twarogiem i musem truskawkowym | Alergeny – 1,3,,7, | 250g | 
| arbuz | 150g | |
| Woda n/g | 100ml | |
Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej .
NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki 3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne ( arachidowe ) 6. Soja i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki
 
		
		
 
                     
                     
                     
                    