| JADŁOSPIS OD 15.10.2025 DO 17.10.2025 | ||||
| ŚRODA 15.10.2025 | ||||
| Zupa jarzynowa | Alergeny – 1,7,9, | 250 g | ||
| Spaghetti Carbonara | Alergeny – 1,3,7 | 250 g | ||
| Kompot | 100 ml | |||
| CZWARTEK 16.10.2025 | ||||
| Kapuśniak | Alergeny – 7,9 | 250 g | ||
| Pierś panierowana | Alergeny – 1,3,7 | 100 g | ||
| Ziemniaki z koperkiem | 100 g | |||
| Marchewka z porem | Alergeny – 3 | 80 g | ||
| Woda | 150 ml | |||
| PIĄTEK 17.10.2025 | ||||
| Zupa fasolowa | Alergeny – 1,3,7 | 250 g | ||
| Paluszki rybne | Alergeny – 1,3,4,7 | 100 g | ||
| Ziemniaki z koperkiem | 100 g | |||
| Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i marchewką | 100 g | |||
| Woda n/g | 150 ml | |||
Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej.
NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki
3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne (arachidowe ) 6. Soja
i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki
