| JADŁOSPIS OD 17.11.2025 DO 21.11.2025 | ||
| PONIEDZIAŁEK 17.11.2025 | ||
| Zupa krem z białych warzyw | Alergeny –7,9, | 250 g |
| Tagiatelle ze szpinakiem i kurczakiem | Alergeny – 1,3,7, | 300g |
| Woda niegazowana | 100 g | |
| WTOREK 18.11.2025 | ||
| Zupa krupnik z natką pietruszki | Alergeny – 9, | 250g |
| Racuchy posypane cukrem pudrem | Alergeny –1,7, | 200g |
| Woda niegazowana | 100 g | |
| ŚRODA 19.11.2025 | ||
| Zupa z soczewicy | Alergeny –,9, | 250 g |
| Pulpety z indyka w sosie śmietanowo- koperkowym | Alergeny – 1,3,7, | 100g |
| Kasza kuskus | Alergeny – 1, | 100g |
| Surówka marchewka z jabłkiem | 85g | |
| Woda n/g | 100ml | |
| CZWARTEK 20.11.2025 | ||
| Zupa ogórkowa | Alergeny – 7,9, | 250g |
| Gulasz z szynki w sosie własnym | Alergeny – 1,3,7, | 120g |
| Ziemniaki z koperkiem | 150g | |
| Surówka buraczki | 100g | |
| Woda n/g | 100ml | |
| PIĄTEK 21.11.2025 | ||
| Zupa rybna | Alergeny – 4,7,9, | 250g |
| Jajko sadzone | Alergeny – 3,7, | 100g |
| Ziemniaki z koperkiem | 150g | |
| Mizeria | Alergeny – 7 | 100ml |
| Woda n/g | 100ml | |
Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej.
NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki
3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne ( arachidowe ) 6. Soja
i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler
i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki
