| JADŁOSPIS OD 12.11.2025r. DO 14.11.2025r. | ||
| ŚRODA 12.11.2025 | ||
| Zupa jarzynowa z natką pietruszki | Alergeny – 3,7,9, | 250 g |
| Spaghetti z makaronem posypane żółtym serem | Alergeny – 1,3,, | 250 g |
| Koktajl truskawkowy | Alergeny – 1,3,7, | 100 g |
| Woda n/g | 100 ml | |
| CZWARTEK 13.11.2025 | ||
| Zupa buraczkowa | Alergeny -7,9, | 250 g |
| Potrawka z kurczaka w sosie warzywnym | Alergeny-1, | 120 g |
| Ryż na sypko | 180 g | |
| Surówka mini marchewka gotowana na parze | Alergeny-3,7 | 100 g |
| Woda n/g | 100 g | |
| PIĄTEK 14.11.2025 | ||
| Zupa pieczarkowa z makaronem | Alergeny -1,3, | 250 g |
| Paluszki rybne | Alergeny-1,3,4, | 80 g |
| Ziemniaki z koperkiem | 180 g | |
| Surówka z kapusty świeżej z jabłkiem i marchewką | 100 g | |
| Woda n/g | 100 g | |
Alergeny do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej .
NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki 3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne ( arachidowe ) 6. Soja i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki
