| JADŁOSPIS OD 27.10.2025 DO 31.10.2025 | ||||
| PONIEDZIAŁEK 27.10.2025 | ||||
| Zupa jarzynowa | Alergeny – 7,9 | 250 g | ||
| Pizza z szynką, serem i pieczarkami | Alergeny – 1,7 | 250 g | ||
| Woda | 150 ml | |||
| WTOREK 28.10.2025 | ||||
| Krupnik | Alergeny – 1,9 | 250 g | ||
| Kotlet pożarski | Alergeny – 1, | 100 g | ||
| Ziemniaki z koperkiem | 100 g | |||
| Surówka z selera, z rodzynkami | Alergeny – 7,9 | 80 g | ||
| Woda | 150 ml | |||
| ŚRODA 29.10.2025 | ||||
| Zupa krem z dyni | Alergeny – 1,7,9 | 250 g | ||
| Gulasz z szynki | Alergeny – 1, | 100 g | ||
| Kasza jęczmienna | Alergeny – 1, | 100 g | ||
| Buraczki czerwone | 80 g | |||
| Woda | 150 ml | |||
| CZWARTEK 30.10.2025 | ||||
| Zupa z pulpecikami | Alergeny – 7,9 | 250 g | ||
| Naleśniki z twarogiem i musem truskawkowym | Alergeny – 1,3,7 | 250 g | ||
| Kompot | 150 ml | |||
| PIĄTEK 31.10.2025 | ||||
| Zupa owocowa z makaronem | Alergeny – 1,3, | 250 g | ||
| Kostka rybna z serem | Alergeny – 1,3,4 | 100 g | ||
| Ziemniaki z koperkiem | 100 g | |||
| Brokuł i kalafior z sosem czosnkowym | Alergeny – 7 | 90 g | ||
| Woda n/g | 150 ml | |||
Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej.
NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki
3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne (arachidowe ) 6. Soja
i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych 9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki
