JADŁOSPIS OD 15.10.2025 DO 17.10.2025
ŚRODA 15.10.2025
Zupa jarzynowaAlergeny – 1,7,9,250 g
Spaghetti CarbonaraAlergeny – 1,3,7250 g
Kompot 100 ml
CZWARTEK 16.10.2025
KapuśniakAlergeny – 7,9250 g
Pierś panierowanaAlergeny – 1,3,7100 g
Ziemniaki z koperkiem 100 g
Marchewka z poremAlergeny – 380 g
Woda 150 ml
PIĄTEK 17.10.2025
Zupa fasolowaAlergeny – 1,3,7250 g
Paluszki rybneAlergeny – 1,3,4,7100 g
Ziemniaki z koperkiem 100 g
Surówka z kiszonej kapusty  z jabłkiem i marchewką 100 g
Woda n/g 150 ml

Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej.

NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki
3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne (arachidowe ) 6. Soja
i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych  9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki