JADŁOSPIS OD 27.10.2025 DO 31.10.2025
PONIEDZIAŁEK 27.10.2025
Zupa jarzynowaAlergeny – 7,9250 g
Pizza z szynką, serem i pieczarkamiAlergeny – 1,7250 g
Woda 150 ml
WTOREK 28.10.2025
KrupnikAlergeny – 1,9250 g
Kotlet pożarskiAlergeny – 1,100 g
Ziemniaki z koperkiem 100 g
Surówka z selera, z rodzynkamiAlergeny – 7,980 g
Woda 150 ml
ŚRODA 29.10.2025
Zupa krem z dyniAlergeny – 1,7,9250 g
Gulasz z szynkiAlergeny – 1,100 g
Kasza jęczmiennaAlergeny – 1,100 g
Buraczki czerwone 80 g
Woda 150 ml
CZWARTEK 30.10.2025
Zupa z pulpecikamiAlergeny – 7,9250 g
Naleśniki z twarogiem i musem truskawkowymAlergeny – 1,3,7250 g
Kompot 150 ml
PIĄTEK 31.10.2025
Zupa owocowa z makaronemAlergeny – 1,3,250 g
Kostka rybna z seremAlergeny – 1,3,4100 g
Ziemniaki z koperkiem 100 g
Brokuł i kalafior z sosem czosnkowymAlergeny – 790 g
Woda n/g 150 ml

Jadłospis do wglądu w miejscu ogólnodostępnym w stołówce szkolnej.

NUMERY ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1. Zboża zawierające gluten 2. Skorupiaki
3. Jaja i produkty pochodne 4. Ryby i produkty pochodne 5. Orzeszki ziemne (arachidowe ) 6. Soja
i produkty pochodne 7. Mleko i produkty pochodne 8. Orzechy z drzew orzechowych  9. Seler i produkty pochodne 10. Gorczyca i produkty pochodne 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 12. Dwutlenek siarki 13. Łubin 14. Mięczaki